fbpx

Târg de Crăciun Altfel

Dacă ne urmărești pe Facebook, cu siguranță ai văzut că organizăm un Târg de Crăciun Altfel.

În acest an special din toate punctele de vedere, și târgurile de Crăciun au fost amânate pentru vremuri mai bune. Și e foarte bine așa, pentru că și noi, antreprenorii, am avut parte de o provocare: de a le organiza, totuși, într-o formă care să dea tuturor siguranță și, în același timp, de a da posibilitatea să cumpere sau să trimită cadouri celor dragi.

Târgul a început în data de 8 decembrie și are loc până în data de 23.12. Ca să aveți timp să studiați bine ofertele și să avem și timp să le trimitem oriunde în țară, dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou inedit.

Odată ce ai dat join la event, vei vedea recomandările noastre pentru cadouri: de la ceaiuri la bere artizanală și kituri zero-waste.

Haide să vezi, în următoarele rânduri, ce am pregătit alături de partenerii noștri în acest an. Toate produsele recomandate sunt aliniate cu filozofia noastră: să nu facă rău mediului, să elimine cât de mult poluarea și să fie din surse sustenabile și produse în același fel.

Recomandări de la Târgul de Crăciun Altfel

După cum și numele îi spune, Altfel, Târgul de Crăciun organizat de noi are recomandări la fel: sustenabile, sau care să pornească un stil de viață altfel, care are în centru conceptul de minimalist, fără plastic și fără deșeuri.

1. Lumânări din ceară de albine 100% sau din ceară de soia

Orice lumânare aduce atmosfera hygge în casă, mai ales aprinsă la ceas de seară, la timp de povești sau relaxare. Lumânările pe care ți le propunem sunt din ingrediente 100% naturale realizate de către artizani din România.

Iar dacă vrei un miros îmbietor în fiecare încăpere din casă, alege-le pe cele din soia, care au și diferite arome, în funcție de starea ta de spirit sau de ce ți-e mai dor: de pârtiile de ski, de mare și nisip sau de plimbările în natură.

Așa că fie că vorbim despre cele din ceară naturală de albine sau cele din soia, poți avea siguranța că susținem producătorii locali.

2. Agende de designer

Agendele de designer pe care ți le propunem corespund celor mai înalte standarde zero-waste fiind produse din hârtie reciclată, de calitate premium și cu certificat FSC.

Tehnica în care sunt printate este ecotank și a fost premiată pentru sustenabilitate. De asemenea, și Mimi Morus, creatoarea lor, a primit diverse premii în ceea ce constă atât originalitatea proiectelor sale, cât și sustenabilitatea lor.

Agendele au to-do list și planificarea atât a zilelor, cât și a lunilor, pagini pentru notițe și stickere cadou. Iar ilustrațiile care delimitează lunile au fost realizate cu tehnica japoneză suminanghashi.

Fă-ți ție sau celor dragi un cadou original și sustenabil!

3. Cărți pentru copii

Rămânem tot în sfera papetăriei și îți recomandăm cărți pentru copii. Sustenabilitatea și modul de viață minimalist trebuie moștenit din familie, iar copiii învățați de mici cu acestea.

Cartea de colorat ”Un prieten sălbatic numit Natura” este disponibilă atât în limba română, cât și în limba engleză. Ea oferă o activitate pe care cei mici pot să o facă alături de părinți sau adulți, pentru că le este adresată amândurora. Gândită în familie de Coralie și micuța ei, este o bună sursă de informare și entertainment în același timp.

De asemenea, și creativitatea celor mici trebuie dezvoltată de la vârste fragede, așa că ce e mai frumos decât un poster gigantic de colorat. Inspirat din natură, ca și toate creațiile Coraliei, acesta este un instrument bun și pentru a învăța engleza sau a aprofunda cuvinte în limba română și, desigur, a afla informații noi despre plante și rețete sau cum să construiască diverse obiecte cu ajutorul a ce găsesc împrejur.

4. Ceaiuri

Nu există iarnă fără ceaiuri și seară fără povești. Iar acestea sunt și ele în lista noastră de recomandări pentru Târgul de Crăciun Altfel.

Fie că vorbim de ceaiurile mono – adică dintr-o singură plantă – sau de amestecuri, plantele sunt culese din zona munților Harghitei, care nu a fost încă atinsă de poluare.

Cu o tradiție care a pornit din anul 1970, ceaiurile produse de către familia Halasági-Csibi transmit o stare de bine, chiar dacă sunt medicinale sau doar pentru relaxare.

5. Bere artizanală

În ultimii ani, berea artizanală a început să aibă un avânt tot mai mare, dând posibilitatea tot mai multor persoane să își exprime măreția cu ajutorul acestor produse. Iar pe noi poate doar să ne bucure acest lucru, pentru că astfel atât ingredientele alese, cât și modul de fabricare se schimbă, devenind tot mai fair-trade și sustenabil.

Berile de la Addictive Brewing pe care ți le propunem sunt 7 la număr, cu arome diferite, care se potrivesc diverselor gusturi. Fabricate în Oradea, cu ingredinte naturale și fără enzime care grăbesc procesul natural de fermentare, pot ajunge oriunde în țară în condiții de siguranță.

Acestea sunt doar câteva recomandări de la Târgul de Crăciun Altfel organizat de noi, online.

Toate produsele le găsești și în Oradea, pe Moscovei 7 – sau putem să ți le aducem noi acasă cu bicicleta – sau le poți comanda online de pe site și să ajungă la tine sau la cei dragi în maxim câteva zile, prin intermediul curierului rapid. În ambele cazuri, noi ne ocupăm să fie împachetate frumos și în materiale care nu conțin plastic deloc.

Fă un cadou sustenabil Crăciunul acesta, iar natura îți va mulțumi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *