fbpx

Salată dulce-acrișoară cu sfeclă raw și pastă de măceșe

Să consumi cu poftă sfeclă raw, poate fi o adevărată provocare, nu-i așa? 😏

Însă, în această salată veselă și plină de antioxidanți (care se poate prepara și iarna din ingrediente locale) gustul pământiu al sfeclei este echilibrat de aroma dulce-acrișoară a merelor și a pastei de măceșe (fără zahăr!); iar în funcție de gust, se mai pot adăuga oleaginoase și diferite condimente.

O să ai nevoie de:

✔️1 parte sfeclă bio răzuită

✔️1 parte mere bio răzuite (sau un pic mai mult)

✔️ pastă de măceșe fără zahăr

✔️condimente: sare, piper mozaic, scorțișoară de Ceylon, miere naturală (sau alt îndulcitor, după preferințe)

✔️una dintre următoarele ingrediente: ulei de mac, mac măcinat, cremă de alune de pădure

➕dacă ești #ecogourmand adevărat, poți decora salata cu germeni/microplante (de exemplu hrișcă chrunchy – germinată și deshidratată).

Credeți-ne, merită încercată! 👻 Toate ingredientele necesare le găsești la #OnoOradea, dar și în webshop-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *