Să consumi cu poftă sfeclă raw, poate fi o adevărată provocare, nu-i așa?
Însă, în această salată veselă și plină de antioxidanți (care se poate prepara și iarna din ingrediente locale) gustul pământiu al sfeclei este echilibrat de aroma dulce-acrișoară a merelor și a pastei de măceșe (fără zahăr!); iar în funcție de gust, se mai pot adăuga oleaginoase și diferite condimente.
O să ai nevoie de:
1 parte sfeclă bio răzuită
1 parte mere bio răzuite (sau un pic mai mult)
condimente: sare, piper mozaic, scorțișoară de Ceylon, miere naturală (sau alt îndulcitor, după preferințe)
una dintre următoarele ingrediente: ulei de mac, mac măcinat, cremă de alune de pădure
dacă ești #ecogourmand adevărat, poți decora salata cu germeni/microplante (de exemplu hrișcă chrunchy – germinată și deshidratată).
Credeți-ne, merită încercată! Toate ingredientele necesare le găsești la #OnoOradea, dar și în webshop-ul nostru.