fbpx

Mărțișoare sustenabile

Martie este luna unor noi începuturi, luna în care le sărbătorim pe cele mai dragi din viața noastră și, de ce nu, luna în care putem începe sau continua schimbarea spre un stil de viață mai sustenabil.

Anul acesta venim spre tine cu idei de mărțișoare de la partenerii noștri minunați, care încurajează și ei un stil de viață cât mai prietenos cu natura. Și nu doar că le recomandăm, ci le găsești chiar la noi. Haide să vedem despre ce frumuseți este vorba!

Mărțișoare de la Muma Pădurii

Muma Pădurii este povestea implicării. A implicării în binele pădurilor și a copacilor care merită să trăiască, nu să fie tăiați în cine știe ce scopuri.

Muma Pădurii reprezintă dorința de a planta 1 milion de copaci, responsabilizarea societății și educarea ei.

Mărțișoarele lor au atât o poveste, cât și o misiune. Fiecare mărțișor cumpărat garantează plantarea a doi copaci.

Iar poate cea mai frumoasă parte a lor este că sunt lucrate de către persoane cu dizabilități intelectuale. Sunt unice, asemeni celor care și-au pus imaginația la muncă în procesul realizării acestora.

Chiar dacă sunt confecționate din lemn, băieții nu lucrează împotriva cauzei lor, ci reciclează lemnul de la toaletarea livezilor.

Fiecare mărțișor este pictat de mână și apoi lăcuit pe bază de apă. Are șnurul specific sărbătorii, însă nu are sistem de prindere.

Încurajează și tu creșterea pădurilor și persoanele cu dizabilități intelectuale cumpărând un mărțișor unic de la Muma Pădurii!

Mărțisoare de la Legumim

De Legumim ai auzit? Dacă nu, îți spunem noi mai multe despre ei și surprizele de început de primăvară de la ei.

Legumim aduc plantele aromatice și nu numai mai aproape de balconul sau curtea ta. Dacă ești din București, începând cu 1 martie poți să cumperi de la ei răsaduri de anghinare, fenicul, pepene sau alte cele necesare în casă.

Dacă nu ești din București și vrei să oferi celor dragi un mărțișor deosebit, ai de ales între mărțișoarele cu legume pentru balcon sau cele cu flori pentru balcon. Desigur, fiecare dintre cele opt sortimente din fiecare pot fi plantate și în grădină, dacă deții una.

Mărțișorul cu legume cuprinde: semințe de ridichi în mai multe culori, morcovi rotunzi, roșii cherry, sfeclă albă, măcriș, coriandru, măghiran și frunze aromatice de muștar. Setul cuprinde cartonașe din hârtie cu de la 3 la 20 de semințe, în funcție de cât de mari sunt.

Mărțișorul cu flori – care sunt atât pentru decor, cât și comestibile – are: crăițe, garofițe turcești, violete, margarete pitici, limba-mielului, isop, gălbenele și negrilică. Și în acest caz numărul semințelor diferă de la 3 la 20, în funcție de mărimea acestora.

Ți-am spus că le găsești pe toate și la noi? Atât cu preluare de la magazin din Oradea, sau ciclo-livrare în oraș, cât și pentru livrare oriunde în țară, prin curier rapid. Pentru că știm că în această perioadă poate nu ne putem vizita mamele, prietenele sau prietenii din alte orașe și totuși vrem să le arătăm că ne gândim cu drag și dor la ei. Iar perioada dintre 1 și 8 martie este perfectă pentru încă o reconfirmare a acestor sentimente.

Spune-ne și nouă: cui ai oferi mărțișoare sustenabile? Pentru că suntem aici să te ajutăm să le trimiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *