fbpx

Nu doresc pungă. Nici de plastic, nici de hârtie, dar mai ales nu de BIOPLASTIC!

Respect pentru resurse

Punga de hârtie (simplă) este biodegradabilă și compostabilă. Totuși, ca și cumpărători educați și responsabili, nu ne dorim ca copacii să fie tăiați, pentru ca noi – din comoditate – să avem la îndemână tot timpul pungi noi de hârtie, la fiecare sesiune de cumpărături. Mai degrabă, e de preferat să ne echipăm cu sacoșe/coșuri și recipiente proprii.

Stilul de viață zero waste/minimalist nu este doar o mișcare trandy inițiată de ecologiști fanatici, ci este o necesitate socială – apărută ca urmare a unei perioade lungi în care /în ciuda avertizărilor nenumăraților oameni de știință de prestigiu/ neglijența umană și risipirea resurselor naturale au fost deosebit de pronunțate.

Tu accepți provocarea de a #NuFiPungaș?

Trecerea la obiceiuri mai sustenabile implică din partea fiecăruia determinare, dar și empatie și inteligență emoțională – poate fi privit chiar ca parte a unui proces amplu de autodezvoltare. Evoluăm pas cu pas, și suntem mândri de fiecare schimbare pozitivă implementată. Pentru că o facem pentru noi, deasemenea pentru generațiile următoare, pentru planetă și toate viețuitoarele ei..

Dacă tu nu ai încă săculeți reutilizabili, la Ono găsești și săculeți de diferite mărimi, toate din materiale 100% naturale, NEALBITE, realizate LOCAL, în CONDIȚII ETICE.

Iar data viitoare o să relatăm despre problematica bioplasticului, un material „inovativ” care constituie baza multor acțiuni de #greenwashing.

Ne dorim crearea unei COMUNITĂȚI ECO-CONȘTIENTE, în care să ne sprijinim unii pe ceilalți, să colaborăm, să lucrăm și să susținem economia locală, adică pe NOI TOȚI. Așadar, dacă crezi că Despachetăria Ono /magazin zero waste și spațiu comunitar al soluțiilor și educației ecologice/ aduce un plus de valoarea în viața ta și cea a comunității, atunci poți să ne susții devenind patreon ONO. Aici găsești mai multe detalii: ➡️ patreon.com/allforono 🙏.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *