Îți mulțumim pentru atenția acordată paginii de internet www.ono-despachetarie.ro. Protecția datelor tale este extrem de importantă pentru noi. În ceea ce urmează îți prezentăm ce se întâmplă cu datele tale.

SC Despachetăria ONO SRL, cu denumirea comercială ONO / ONO-despachetărie, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiți și răspunde de datele tale cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Stocarea datelor

Datele colectate sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor tale cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

 

Accesul & prelucrarea datelor 

Datele tale pot fi transmise și prelucrate în cadrul companiei noastre SC Despachetăria ONO SRL și în cadrul companiilor cu care colaborăm pentru a-ți putea oferi produsele și serviciile achiziționate de tine. Acestea includ banca (ING BANK NV), compania de curierat (URGENT CARGUS SA), procesatorul de plăți (SC Netopia SRL), furnizorul softului contabil (SMARTBILL) și compania de contabilitate (ES Consulting). Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele tale în scopuri de marketing.

Drepturile tale legate de prelucrarea datelor cu caracter personal 

1.Dreptul la acces: 

Este dreptul tău de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. În cazul în care dorești aceste informații, te rugăm să ne trimiți un e-mail la salut@ono-despachetărie.ro

2.Dreptul la portabilitate:

Este dreptul tău de a obține o copie a datelor tale cu caracter personal furnizate de tine pe care noi le prelucrăm prin mijloace automate în baza acordului cu tine și pentru a-ți putea oferi produsele și serviciile achiziționate. În cazul în care dorești aceste informații, te rugăm să ne trimiți un e-mail la salut@ono-despachetărie.ro.

3.Dreptul la rectificare: 

Este dreptul tău de a solicita rectificarea datelor tale cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt incorecte sau incomplete. În cazul în care ai deja un cont pe alternative.blue, rectificarea se poate face prin intermediul contului respectiv. În cazul în care nu ai un cont, te rugăm să ne trimiți un e-mail la salut@ono-despachetărie.ro.

4.Dreptul la ștergerea datelor:

Este dreptul tău de a opta oricând pentru ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de SC Despachetăria ONO SRL, cu excepția următoarelor situații:

  • ai o solicitare nerezolvată în progres;

  • ai o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

  • ai o datorie neplătită la SC Despachetăria ONO SRL, indiferent de metoda de plată sau țara de livrare;

  • ai efectuat o achiziție, datele tale cu caracter personal în legătură cu tranzacția efectuată fiind necesare păstrării în actele contabile, conform legislației în vigoare.

5.Dreptul de a te opune prelucrării bazate pe interes legitim: 

Este dreptul tău să te opui prelucrării datelor tale cu caracter personal bazate pe interesul legitim în cadrul SC Despachetăria ONO SRL. Astfel, SC Despachetăria ONO SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor tale sau în baza unor proceduri judiciare.

6.Dreptul de a te opune marketingului direct:

Este dreptul tău să te opui marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Te poți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;

  • modificând setările contului tău pe pagina de internet alternative.blue.

7.Dreptul la restricționarea prelucrării:

Este dreptul tău de a solicita ca SC Despachetăria ONO SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor tale cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă te opui prelucrării în baza interesului legitim în cadrul SC Despachetăria ONO SRL, aceasta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

  • dacă afirmi că datele tale cu caracter personal sunt incorecte, SC Despachetăria ONO SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

  • dacă prelucrarea este ilegală, poți să te opui ștergerii datelor cu caracter personal și să soliciți restricționarea utilizării datelor tale cu caracter personal.

  • dacă SC Despachetăria ONO SRL nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ți apăra drepturile în instanță.

 

Exercitarea drepturilor

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru îți stă la dispoziție întotdeauna pe salut@ono-despachetărie.ro.

 

Responsabilul cu protecția datelor

Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Poți contacta responsabilul cu protecția datelor pe salut@ono-despachetărie.ro, menționând “Protecția datelor cu caracter personal” în subiectul mesajului.

 

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă ești de părere că SC Despachetăria ONO SRL îți prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, contactează-ne pe salut@ono-despachetărie.ro. De asemenea, este dreptul tău de adresa o plângere unei autorități de supraveghere. 

 

Actualizări ale Notificării de confidențialitate

Orice actualizarea a Politicii de Confidențialitate îți va fi adusa la cunoștință printr-un e-mail. Cea mai recentă versiune a Politicii de Confidențialitate este disponibilă în permanență pe pagina noastră de internet.