Pagina de internet ono-despachetărie.ro aparține societății comerciale Despachetăria ONO SRL, al cărei obiect de activitate constă în comercializarea de produse alimentare organice și nealimentare etice, reutilizabile și naturale, menite să sprijine un stil de viață sustenabil, fără risipă și fără plastic.

TIMPUL DE LIVRARE

 

Timpul de livrare calculat

Timpul necesar livrării produselor poate depinde de disponibilitatea produselor noastre, metoda de livrare pentru care ai optat sau țara în care trebuie să ajungă coletul.

în GENERAL: timpul de livrare= pregătirea coletului (1-2 zile) + livrare

 

 

Cum pot plăti?

 

> Card bancar

Acceptăm următoarele tipuri de carduri: Visa & MasterCard.

Optează pentru varianta mobilPay/platește cu cardul folosind tehnologia 3D secure. Vei fi direcționat spre o pagină unde vei putea completa detaliile personale. În momentul în care ai completat datele necesare, comanda ta își va continua procesarea.

Suma comenzii tale va fi doar rezervată în contul tău, urmând ca în momentul în care noi trimitem comanda, să fie efectiv transferată. În cazul în care comanda nu este trimisă din diferite motive, cardul tău nu va fi debitat.

Securitatea ta este prioritatea noastră. De aceea acordăm extra atenție datelor cu caracter personal și am ales să lucram cu cel mai bun procesator de plăți din România- Netopia mobilPay. Toate tranzacțiile sunt securizate 3D. Banca procesatorului de plăți lucrează doar în moneda națională (RON), de aceea te informăm că exista posibilitatea de apariție a diferitelor extra costuri survenite din utilizarea EUR ca monedă de plată.

Această metodă de plată este valabilă pentru toate comenzile (naționale & internaționale).

 

>Transfer bancar

Dacă optezi pentru a plăti prin Transfer bancar, atunci așteptăm e-mailul tău cu produsele dorite și adresa de livrare. Noi îți vom răspunde la acest mail, calculând suma totală de plata (inclusiv transportul) și incluzând datele noastre bancare pentru efectuarea plății. În momentul în care ai efectuat plata, așteptăm un mail de la tine cu numărul comenzii/plății și numele tău, la adresa salut@ono-despachetărie.ro.

Acesta este momentul în care începe procesarea comenzii tale. 

*În unele cazuri, sunt necesare între 3-5 zile lucrătoare pentru finalizarea transferul bancar.

** Banca procesatorului de plăți lucrează doar în moneda națională (RON), de aceea te informăm despre posibilitatea apariției diferitelor extra costuri survenite din utilizarea EUR ca monedă de plată.

Această metodă de plată este valabilă pentru toate comenzile (naționale & internaționale).

 

>PayPal

Dacă dorești să plătești utilizând PayPal, alege PayPal la finalizarea sesiunii de cumpărături. După confirmarea comenzii vei fi ghidat prin procedura de plată standard utilizată de PayPal, fără a fi nevoie de informații adiționale. La finalizarea acestei proceduri rapide, comanda ta va începe să fie procesată.

Plata prin PayPal este posibilă și telefonic sau prin e-mail. Ulterior îți vom trimite un link cu ajutorul căruia poți plăti utilizând PayPal.

Această metodă de plată este valabilă doar pentru comenzile care utilizează EUR ca monedă de plată.

 

>Ramburs

Varianta de plata Ramburs peresupune achitarea comenzii tale în momentul livrării sale. 

Costul său este format din costul produselor comandate + transportul.

Curierul care face livrarea îți va cere să efectuezi plata, urmând ca produsele comandate de tine să intre imediat în posesia ta. Avantajul efectuarii plății in manieră ramburs este că poți plăti pentru produsele comandate în momentul în care ajung la destinație, adică la tine.

Este important ca tu sau o altă persoană sa fie prezentă la adresa indicată pentru a intra în posesia comenzii. Livrarea se poate face și la o altă adresă indicată de tine (un vecin, la locul de muncă etc).

Această metodă de plată este valabilă doar pentru comenzile care vor fi livrate în România.

 

 

LIVRAREA

 

>Opțiuni de livrare

În condiții normale, pe teritoriul României, comenzile sunt livrate în 2 zile din momentul procesării.

Comenzile livrate pe teritoriul UE sau în celelalte țări pot varia între 2-10 zile lucrătoare.

În cazul în care dorești să primești produsele ONO mai repede decât livrarea standard, contactează-ne (salut@ono-despachetarie.ro), 

0040/735 243 732) înainte de a plasa comanda pentru a găsi opțiunea cea mai potrivită pentru tine.

În cazul în care dorești să cumperi produsele noastre, însă țara în care ai dori să fie livrate nu se află în lista noastră, te încurajăm să ne contactezi, iar împreună vom găsi cea mai bună alternativă disponibilă pentru transport. 

 

>Cost

Romania– costul unui colet trimis în zonele 1 de livrare ale firmei de curierat este de aproximativ 23,00 lei. Acest cost poate varia în funcție de greutatea și dimensiunile coletului.

Oradea (ciclolivrare / scuter electric)- costul unui colet trimis în zona 1 de livrare a firmei de curierat este de 8 lei. 

>Urmărirea coletului

Îți poți urmări coletul în orice moment folosind codul de urmărire. Toate informațiile necesare vor fi trimise pe e-mail.

 

>Produse returnate

Orice produs care nu a fost deteriorat sau distrus poate fi returnat, gratuit, în termen de 21 de zile de cand a fost primit.

 

>Anularea comenzii

Dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, poți renunța la comanda ta în perioada menționată. Anularea comenzii poate fi făcută în orice formă (telefon, e-mail) și nu are nevoie de un motiv special sau de un formular-tip.

Pentru produsele returnate te sfătuim să folosești un serviciu de urmărire colete, pentru a avea certitudinea că ajunge la destinație. În momentul în care articolele returnate ajung la noi, te vom înștiința pe e-mail.

 

>Alternativele tale Restituirea banilor sau schimbarea produsului

Restituirea banilor sau schimbarea produsului

 •     Restituirea integrală a contravalorii produsului (RON)
 •     Schimbul produsului returnat cu un altul (sau altele)
 •     Primirea unui voucher de credit în magazinul ONO

Te rugăm să ne informezi de alegerea ta utilizând adresa de e-mail salut@ono-despachetarie.ro. Poți rezerva, tot via e-mail, produsele pe care dorești să le primești la schimb.

 

>Serviciul de transport & urmărirea coletului

Pentru o livrare eficientă, avem următoarele sugestii:

 •     Utilizarea unei adrese de livrare la care curierul va găsi o persoană disponibilă pentru a prelua coletul. Dacă dorești săîți schimbi adresa indicată în timpul comenzii, te rugăm anunță-ne (0040/735 243 732// mail salut@ono-despachetarie.ro)
 •     Asigură-te că ai completat numărul tău de telefon corect în procesul de checkout.
 •     Utilizează codul de urmărire al coletului pentru a ști care este statusul comenzii tale.

Asigură-te că ai oferit toate informațiile necesare curierului pentru a putea livra coletul

În cazul în care nimeni nu este prezent la adresa indicată, curierul va mai încerca încă de 1-2 ori, în zilele următoare.

 

 

RETURURI & GARANȚIE

 

>Retururi

Perioada de returnare a produselor nedorite este de 21 de zile, în cazul în care acestea nu au fost distruse intenționat. 

 

>Anularea comenzii

În cazul în care nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, poți anula întreaga comandă în perioada menționată. Anularea comenzii poate fi făcută în orice fel (telefon, e-mail) și nu are nevoie de un motiv special sau de un formular-tip.

 

>Garanție

Dacă ai avut vreo problemă sau nemulțumire legată de produse din cadrul magazinului, te rugăm să ne contactezi. Fiecare produs pe care îl comercializăm în magazin e menit să aibă un ciclu lung de viață și să respecte principiile economiei circulare. Astfel, produsul respectiv va fi trimis la reparat, iar tu vei primi un nou produs în locul său. Garanția produselor comercializate variază de la produs la produs.

 

>Litigii 

Orice litigiu apărut între clienți și societate va fi aplanat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor competente (SOL).

Pentru produsele returnate te sfătuim să folosești un serviciu de urmărire colete, pentru a avea certitudinea că ajunge la destinație. În momentul în care articolele returnate ajung la noi, te vom înștiința pe e-mail.

>Alternativele tale Restituirea banilor sau schimbarea produsului

Restituirea banilor sau schimbarea produsului

 •     Restituirea integrală a contravalorii produsului (RON)
 •     Schimbul produsului returnat cu un altul (sau altele)
 •     Primirea unui voucher de credit în magazinul ONO

Te rugăm să ne informezi de alegerea ta utilizând adresa de e-mail salut@ono-despachetarie.ro. Poți rezerva, tot via e-mail, produsele pe care dorești să le primești la schimb.

 

 

CONT CLIENT

 

CARE SUNT BENEFICIILE UNUI CONT PERSONAL?

 •     O comandă mai rapidă și mai confortabilă
 •     Datele tale personale sunt deja completate la următoarea comandă
 •     Datele tale personale pot fi schimbate oricând dorești
 •     O situație clară a produselor comandate
 •     Posibilitatea de a salva produsele preferate
 •     Posibilitatea de a primi noutăți ONO

 

 

VOUCHERE

 

>Vouchere cadou

Dacă nu ai nicio idee ce cadouri să cumperi pentru cei dragi de Crăciun, Paște, onomastică sau oricând simți că ai dori să oferi ceva etic și durabil cuiva drag, voucherele ONO sunt ceea ce cauți. Poți opta pentru vouchere de diferite valori (70 lei, 120 lei sau 240 lei) și care provoacă schimbare pozitivă, atât în viața celui care le va utiliza, cât și în lume. Nu uita că 1% din prețul fiecărui produs ajunge direct la Asociația Natura Fără Plastic, a cărei misiune este de a combate poluarea cu plastic.

 

Folosirea voucherelor

 • Introdu codul voucherului tău (cel de pe voucherul fizic sau digital) în câmpul Cod reducere, pe care îl găsești pe pagina Cod de cumpărături.
 •     O notificare instantă te va anunța dacă codul tău este valid.
 •     Valoarea voucherului tău se va scădea din totalul comenzii și va fi afisat la finalizarea acesteia.
 •     Te sfătuim să folosești integral contravaloarea voucherului în timpul unei sesiuni de cumpărături. Codul aferent voucherul tău nu va fi valid în momentul reintroducerii.

 

*Un voucher este valabil pentru o comandă.

**Transportul nu este deductibil din contravaloarea voucherului.

 

Dacă ai neclarități în legătură cu validitatea voucherelor și folosirea lor, sau în cazul în care codul voucherului nu funcționează, te rugăm contactează-ne (0040/735 243 732// salut@ono-despachetarie.ro).

 

Returiri pentru:

Voucherele-cadou (voucherele care au fost cumpărate) beneficiază de retur. În cazul în care au fost achiziționate produse folosind un voucher-cadou, contravaloarea produselor va fi rambursată în contul clientului. Voucherele- cadou nu se schimbă în bani.

Voucherele promoționale nu beneficiază de politica de returnare, iar produsele achiziționate nu pot fi schimbate sau contravaloarea lor monetară recuperată. Voucherele promoționale sunt valabile în anumite perioade de timp, de obicei în timpul unei campanii promoționale.

 

 

SECURITATEA ȘI PROTECȚIA DATELOR

 

Garantarea cumpărăturilor sigure

Securitatea ta în timpul cumpărăturilor online este prioritatea noastră principală. Informațiile personale sunt confidențiale și codate utilizând tehnologia 3D-Secure. 

 

ONO garantează

 •     o perioadă de 21 de zile pentru retur produse
 •     plăți securizate 3D Secure 
 •     confidențialitatea datelor
 •     asistență telefonică//via e-mail oricând este necesar

 

Suntem o companie mică și tânără, ale cărei valori sunt etica și sustenabilitatea în tot ceea ce întreprindem. Acesta este motivul pentru care dorim să obținem certificatele eco disponibile în România și Uniunea Europeană, și pentru că avem încredere ca activitățile economice pot fi desfășurate și într-o variantă durabilă, cu viziune pe termen mediu și lung și luând în calcul bunăstarea mediului înconjurător.

 

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Îți mulțumim pentru atenția acordată website-ului ono-despachetarie.ro. Protecția datelor tale private este extrem de importantă pentru noi. În ceea ce urmează îți prezentăm ce se întâmplă cu datele tale.

 

>Achiziția, procesarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Poți vizita pagina noastră de internet fără a completa niciun fel de informații cu caracter personal. Noi doar salvăm datele de acces cu scopul de a le analiza pentru a ne îmbunătății oferta. Aceste date nu pot fi conectate la o persoană anume.

Datele cu caracter personal complete pot fi colectate doar dacă tu optezi pentru această variantă, prin deschiderea unui cont personal sau abonarea la newsletter-ul nostru. Datele personale pe care ni le-ai furnizat le transmitem parțial companiei de curierat pentru a finaliza comanda făcută.

Ca și client, informația oferită de tine este utilizată pentru îndeplinirea obiectivului final (livrarea comenzii) și în scopuri publicitare. În momentul în  care te înscrii pentru a primi newsletter-ul nostru, adresa ta de e-mail va fi folosită de noi în scopuri publicitare, până în momentul în care alegi să te dezabonezi. Dezabonarea este complet gratuită și poate fi realizată oricând.

 

>Distribuirea datelor cu caracter personal

O parte din datele tale personale vor fi transferate companiei de curierat, cu scopul finalizării comenzii, mai exact livrării bunurilor comandate. Pentru procesarea plăților, o parte din datele personale ajung și la procesatorul de plați și la instituțiile bancare implicate în procesarea plăților.

 

>Dreptul la informare

Ai dreptul de a cere toată informația pe care o deținem despre tine din interacțiunea cu website-ul ono-despachetarie.ro. Această informație poate fi trimisă via e-mail la cererea ta. De asemenea, ai dreptul de a corecta, bloca, anula sau revoca orice permisiune acordată nouă. Te rugăm să ne contactezi la:

>Protecția datelor

În timpul comenzii, datele cu caracter personal sunt codate și transferate prin internet (excepție face adresa de transfer din subscrierea la newsletter). Lucrăm cu cel mai bun procesator de plăți din Romania- NETOPIA mobilPay. Datele cardurilor bancare nu sunt salvate, doar primite direct de către procesatorul de plați și prelucrate. Folosim metode tehnice și organizaționale pentru a securiza pagina de internet și sistemele noastre împotriva pierderilor de informații, distrugerii informațiilor, accesării informațiilor, manipulării informațiilor și distribuirii sale de către persoane neautorizate. Acces la contul-client este posibilă doar prin completarea unei parole personale. Te sfătuim să păstrezi secrete datele tale de acces și să închizi fereastra browser-ului folosit odată ce ai finalizat comunicarea cu noi, mai ales în cazul în care folosești un computer public.

 

>Publicitatea prin e-mail

Printr-un proces separat de înregistrare a datelor personale, și anume subscrierea la newsletter, adresa ta de e-mail va fi folosită de către noi cu scopul de a-ți trimite oferte publicitare sau a te informa. Te poți dezabona de la newsletter-ul nostru, oricând, gratuit, alegând butonul ‘Unsubscribe’ localizat la finalul newsletter-ului.

Ca și abonat la newsletter-urile noastre, îți vom trimite cu regularitate oferte promoționale referitoare la produsele ONO, prin intermediul adresei de e-mail. Adresa ta de e-mail nu va fi oferită altor organizații.

 

>Utilizarea cookie-urilor

Folosim cookie-uri pe diferite pagini de internet pentru a adăuga extra atractivitate paginii noastre de internet și pentru a facilita folosirea anumitor funcțiuni. Aceste cookie-uri sunt simple fișire-text care se salvează pe calculatorul tău. Ele contribuie la identificarea și conturarea comportamentului de navigare al utilizatorului, oferindu-ne astfel posibilitatea, pe baza datelor colectate, să adaptăm anumite secțiuni ale paginii de internet pentru a servi interesului și nevoilor utilizatorului. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim vor fi șterse de pe disc după ce ai finalizat sesiunea de navigare (ex. session cookie). Alte cookie-uri rămân pe disc și ne permit să recunoaștem computer-ul tău la următoarea vizită (ex. permanent cookie). Aceste cookie-uri își reamintesc informația introdusă de tine, așa că nu va mai fi nevoie să reintroduci datele tale. Organizațiile noastre partenere nu sunt autorizate să editeze, utilizeze sau să obțină vreun beneficiu din informațiile obținute prin intermediul cookie-urilor.

 

>Recomandări de produs (Google)

Prezenta pagină de internet folosește tehnologii dezvoltate de Google Inc., care au drept scop colectarea și salvarea anonimă a informațiilor comportamentale ale vizitatorilor pentru a fi folosite de echipa responsabilă de marketing. Acest tip de informații sunt salvate folosind fișire-text (cookies) care rămân salvate pe calculatorul vizitatorului. Aceste date nu pot fi folosite în niciun caz pentru a identifica vreun vizitator al prezentei pagini de internet.

 

>Utilizarea plugin-urilor aferente rețelelor de socializare

Prezenta pagină de internet utilizează plugin-ul Facebook, deținut de Facebook Inc. Aceste plugin-uri sunt ușor identificabile prin intermediul logo-ului Facebook. Mai multe detalii privitoare la Facebook Plugins și identificarea lor găsești aici: http://developers.facebook.com/docs/plugins/

În momentul în care vei deschide o pagină a website-ului nostru, și care conține un asemenea plugin, browser-ul tău va crea o conexiune directă cu serverele Facebook. Conținutul plugin-ului va fi transferat direct în browser-ul tău și încorporat în pagina de internet accesată.  

Prin folosirea acestor plugin-uri, Facebook este anunțat că browser-ul tău a inițiat pagina relevantă în cadrul paginii noastre de internet, chiar dacă nu ai un cont Facebook sau nu ești conectat la Facebook în acel moment. Aceste informații (inclusiv adresa IP) este transferată direct din browser-ul tău pe unul din serverele Facebook aflate în SUA și salvat acolo.

În momentul în care te vei conecta la Facebook, Facebook este capabil să asocieze direct vizita ta pe pagina noastra de internet cu contul tău de Facebook. În momentul în care interacționezi cu aceste plugin-uri, de exemplu apăsând butonul ‘like’ sau comentând, această informație este și ea transferată direct pe un server deținut de Facebook și salvată acolo. Această informație este apoi publicată automat pe Facebook și afișată prietenilor tăi.

Facebook poate utiliza aceste informații în scopuri publicitare, cercetări de piață și pentru a adapta aspectul fiecărei pagini la publicul țintă. Pentru a face acest lucru posibil, Facebook crează profiluri pentru utilizări, interese și conexiuni. Spre exemplu, acesta poate fi utilizat pentru a evalua accesarea paginii noastre de internet prin intermediul publicității de pe Facebook, pentru a informa alți utilizatori ai Facebook despre acțiunile tale pe pagina noastră de internet și pentru alte servicii care sunt asociate cu utilizarea Facebook-ului.

Dacă nu dorești ca Facebook să asocieze informațiile colectate în timpul vizitei tale pe pagina noastră de internet cu contul tău de Facebook, atunci este necesar să te deconectezi de la Facebook înainte de a accesa pagina noastră de internet.

Pentru a fi cât mai informat legat de folosirea și procesarea datelor și a informațiilor de către Facebook, despre drepturile tale și opțiunile legate de securitate și confidențialitate, te invităm să citești secțiunea legată de confidențialitea datelor: http://www.facebook.com/policy.php

 

> Analiza paginii de internet

Pentru a oferi vizitatorilor o pagină de internet adaptată nevoilor sale, informații anonime sunt colectate și salvate cu ajutorul diferitelor tehnologii.

Cookie-urile pot fi utilizate pentru a avea certitudinea că browser-ul de internet va fi recunoscut ulterior. Profilele de utilizare nu sunt asociate cu un anume vizitator decât în cazul în care acesta optează astfel. În plus, adresele IP sunt transformate imediat după ce au fost utilizate, devenind astfel imposibil de recunoscut și folosit pentru crearea de profiluri aferente.

Utilizatorul acestei pagini de internet poate obiecta împotriva colectării și salvării acestor informații trimițându-ne un e-mail la salut@ono-despachetărie.ro.

 

> Utilizarea Google Analytics

Această pagină de internet utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză a datelor, dezvoltat de Google Inc. Google Analytics utilizează cookie-uri, sub formă de fișiere-text salvate pe calculatorul tău, pentru a permite o analiză a modalității în care tu folosești pagina de internet. În mod normal, această informație este transmisă către unul din serverele Google din SUA și salvată acolo. Dar având în vedere că această pagina de internet folosește tehnologia de anonimare a IP-urilor, IP-il tău va fi scurtat de Google apriori, într-unul din membrele UE sau al celorlalte state care fac parte din Spațiul Economic European. Doar în cazuri excepționale IP-ul complet va ajunge pe unul dintre serverele Google din SUA și scurtat doar acolo. Acționând sub autoritatea operatorului prezentei pagini, Google va folosi informațiile oferite pentru a evalua modalitatea ta de utilizare a prezentei pagini, petru a crea rapoarte legate de activitea paginii și pentru a dezvolta servicii viitoare. IP-ul transmis de către browser-ul tău nu va fi colectat împreună cu alte date. Oricând ai posibilitatea de a preveni memorarea cookie-urilor prin modificarea opțiunilor browser-ului pe care îl folosești. În acest caz însă, o bună parte dintre funcțiunile paginii de internet nu vor fi disponibile.

În plus, poți preveni colectarea de informații de către Google (inclusiv a adresei IP), precum și procesarea acestor date, prin descărcarea și instalarea următorului plugin pentru browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

> Link-uri spre alte pagini de internet

Pe pagina noastră de internet veți găsi link-uri spre alte pagini de internet. Nu răspundem de acuratețea, legalitatea, obiectivitatea și actualitatea acestora.

 

SERVICE & SFATURI

Dacă ai orice întrebari, ai nevoie de asistență sau dorești sfatul nostru, te rugăm să ne contactezi (0040/743 148 869 // salut@ono-despachetărie.ro).

Echipa noastră este formată din iubitori de natură care au adoptat un stil de viață sustenabil și etic și care doresc să contribuie pozitiv la starea actuală a planetei albastre pe care trăim, precum și la sănătatea ta. Suntem bucuroși să împărtășim cu tine experiența noastră personală acumulată în ultimii ani în care am adoptat un stil de viață fără plastic și fără risipă.

Îți stăm oricând la dispoziție prin asistență telefonică și e-mail.

salut@ono-despachetărie.ro

0040/735 243 732

 

ADRESE UTILE

FEEDBACK// PĂREREA TA CONTEAZĂ

Acordăm o deosebită importanță produselor pe care le creăm și promovăm. Prin urmare, părearea ta este extrem de importanta pentru noi. Așteptăm părerea ta în legătură cu produsele nostre, pagina noastră de internet și magazinul nostru online la salut@ono-despachetărie.ro

 

ONO & MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Proiectul ONO, inclusiv magazinul online, s-a născut pentru a sprijini o comunitate sustenabilă și etică și un stil de viață fără plastic și fără risipă. Am dorit să împărtășim cu oricine este interesat soluțiile pe care le-am descoperit în ultimii 7 ani în care am căutat necontenit alternative la obiectele din plastic, în general, și cele de unică folosință, în particular.

În plus, 1% din valoarea monetară a fiecărui produs vândut este direcționată pentru spriinirea activităților noastre ecologice: campanii de ecologizare, campanii de educație ecologică, ateliere cu caracter ecologic și alte asemenea activități menite să atragă atenția asupra impactului negativ al plasticului în viețile noastre și să educe prin oferirea de soluții durabile pentru combaterea poluării cu plastic.

 

Îți mulțumim că ai ales să sprijini proiectul nostru, sănătatea ta și cea a familiei tine, bunăstarea comunității și cea a Planetei Albastre.